Sportzorg

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van alle sportartsen in Nederland. De ontwikkeling van de website is mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport.

Deze onafhankelijke website heeft zich ten doel gesteld bewustwording te creƫren bij de sporter/bewegende mens op het gebied van verantwoord sporten. De verantwoordelijkheid voor een gezonde sportdeelname ligt bij de sporter zelf dus is het de taak van Sportzorg.nl de sporter op te zoeken en te informeren zodat men de juiste keuzes maakt.

Doelstelling van de website is de sporter te informeren over goede sportzorg. Op initiatief van MSP Opleidingen zijn ProVoet en het SCAS bij elkaar gebracht. Dit heeft er o.a. toe geleid dat het voor jou als SCAS-gecertificeerde Medisch Pedicure Sport mogelijk is een praktijkadres te laten opnemen op de website www.sportzorg.nl.
De SCAS-gecertificeerde Medisch Pedicure Sport vult een formulier in en wordt vervolgens opgenomen in de database met adressen op de website van Sportzorg.

Om SCAS gecertificeerd te worden dien je een diploma te hebben behaald bij een SCAS geaccrediteerde opleiding Medisch Pedicure Sport.